Voor wie?

Wie kunnen er terecht bij Spelen helpt?


Kinderen van ongeveer 3 t/m 18 jaar.
Misschien zit uw kind op het moment niet zo lekker in zijn of haar vel. Uw kind voelt zich boos, verdrietig, bang, onzeker, alleen, of iets anders. Soms weet je, als ouder of verzorger, niet hoe dat komt en soms weet je dat precies.

Misschien heeft uw kind iets verdrietigs meegemaakt, of moet uw kind heel vaak naar het ziekenhuis. Het kan ook zijn dat hij of zij gepest wordt op school, of niet zo goed vrienden durft te maken. Misschien pest uw kind anderen, bent u een gescheiden ouder of is er iemand overleden die uw kind heel erg mist. Er kan van alles zijn waardoor uw kind niet zichzelf kan zijn.

Meestal kunnen kinderen dat soort dingen wel zelf oplossen, door er met iemand over te praten, bij iemand uit te huilen of om hulp te vragen.
Maar het kan ook zijn dat het te lang duurt en dat u merkt dat het teveel invloed heeft op het leven van uw kind of zijn of haar omgeving.

Dan kunt u terecht bij Spelen helpt.

 
Ouder(s) en verzorger(s)
Maakt u zich zorgen om uw kind, wilt u een vraag stellen over opvoeding, bent u gescheiden en wilt u advies bij gescheiden opvoeden, of wilt u begeleiding bij de ondersteuning van uw kind?

Dan kunt u terecht bij Spelen helpt.

 
Scholen
Heeft u een leerling of een groep(je) leerlingen waar u zich zorgen over maakt? Heeft u een groepje kinderen die in aanmerking komen voor een sociale vaardigheids- of faalangsttraining? Heeft u meerdere kinderen die in een echtscheidingssituatie zitten of gezeten hebben en wilt u ze helpen de scheiding een plekje te geven? Wilt u kinderen met ASS de kans bieden om binnen het reguliere onderwijs te kunnen blijven, maar zoekt u extra ondersteuning? Zoekt u iemand die een leerkracht kan ondersteunen bij de pedagogische of sociaal-emotionele aanpak van een groep? Zoekt u iemand die een op maat gemaakte ouderavond kan presenteren?

Dan kunt u terecht bij Spelen helpt.

 
Iedereen die meer informatie wil over Spelen helpt
Mocht u het idee hebben dat uw verhaal niet valt onder bovenstaande voorbeelden, maar wilt u toch weten of Spelen helpt iets kan betekenen voor u of uw kind, neem dan gerust contact op. Spelen helpt denkt graag met u mee!